Hatha yoga

Van de verschillende yogavormen is hatha yoga de bekendste. In de lessen maakt men onder meer kennis met ontspanningsoefeningen en lichaamshoudingen: asana’s genaamd. Door het aannemen van deze lichaamshoudingen worden zowel lichaam als geest versterkt. De houdingen worden in een ontspannen tempo achter elkaar uitgevoerd.
Hatha yoga is een methode, waarmee de eigen mogelijkheden en beperkingen herkent worden. Het evenwicht tussen de functies van lichaam en geest wordt hersteld. Door hatha yoga voelt men zich veerkrachtiger, aandachtiger en evenwichtiger.

De lessen van een uur worden als volgt opgebouwd;

  • ademhalingstechniek en/of ontspanningsoefening
  • lichaamhoudingen
  • concentratieoefening en/of meditatie
  • Start combinatiecursus hatha en integrale yoga 25-03-2019 (tussentijds instromen is mogelijk) van 19.00 tot 20.00 uur 10 lessen
  • Start combinatiecursus hatha en integrale yoga 26 of 27-03-2019 van 19.30 uur tot 20.30 uur 10 lessen (tussentijds instromen is mogelijk)

Praktische informatie: duur cursus 10 lessen van 1 uur
Trek gemakkelijke kleding aan. Dekens, kussen en matten zijn aanwezig. Kian beschikt niet over een kleedruimte. Yoga ervaring is niet noodzakelijk. Tijdens de les is een kleine hond in haar mand aanwezig.
Aanmelden kan via de button hierboven of stuur een mail naar: kianyoga@outlook.com